Companie

Compania Florida Construct

Compania FLORIDA CONSTRUCT a fost infiintata in anul 2004, este dinamică si pune în centrul activității sale CLIENTUL și cerințele acestuia.
Florida Construct își distribuie produsele în județele: Alba, Sibiu, Hunedoara, Cluj, Timiș și Arad, atât prin birourile proprii cât și prin partenerii săi.

Florida Construct are sediul central, depozitul și hala de producție în Alba Iulia și birouri de ofertare în Alba Iulia, Sibiu si Cluj-Napoca.

De asemenea Florida Construct își desfășoară activitatea și online deținând următoarele site-uri: floridaconstruct.ro; usi-transilvania.ro; usi-sibiu.ro; fereastraflorida.ro; rulouri-sibiu.ro.

Cel mai important activ al firmei este o echipa de profesionisti formata de-a lungul anilor.
Domeniile principale de activitate sunt montajul tâmplăriei din PVC Salamander Germania cu geam termopan si distribuția ușilor Porta Doors. De asemenea, producem si montam sisteme de umbrire (jaluzele verticale și rulouri textile).

Florida Construct ofera o gama complexa de produse: ferestre, usi interioare si de acces, usi de garaj, vitrine, inchideri de balcoane si terase, pereti cortina; jaluzele verticale, rulouri textile, jaluzele orizontale aluminiu, rulouri exterioare, marchize si parasolare, plase impotriva insectelor, glafuri, gresie, faianta, parchet.

Alături de designul original si paleta coloristică deosebită, caracteristica principală a produselor oferite de FLORIDA CONSTRUCT este CALITATEA. Am reușit să avem produse de calitate alegându-ne cu grijă furnizorii (Porta KMI România, Madrugada Oradea, MCA, Alexiana, Suntech România, Valedo, Gaviota).

SUCCESUL nostru se datorează: adaptării permanente la cerințele pieței, inovației permanente, viziunii de ansamblu, comunicării permanente cu clienții și alegerii cu grijă a furnizorilor.
Afacerile se fac cu oameni și pentru oameni. Am fi ONORAȚI să vă numărați printre clienții sau colaboratorii noștri. Vă asigurăm că veți găsi în noi un PARTENER de nădejde.

Intrare chat
Bună
Discută cu noi