Rulouri exterioare

aluminiu cu izolatie, intr-o gama variata de culori
Rulouri exterioare
Confectionate din aluminiu, rulourile exterioare sunt dotate cu sistem de actionare manuala sau automat, cu telecomanda.

Disponibile intr-o gama variata de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasa patrata sau rotunda. In cazul rulourilor cu carcasa rotunda, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic.

Avand un inalt grad de finisare, rulourile exterioare au constituit dintotdeauna combinatia perfecta intre util si estetic.

Specificatii Rulouri
Descarca fisa produsului cu detalii tehnice, disponibila in format pdf. » click aici
De stiut
Curatare
Praful se sterge cu o laveta moale. Daca se stropeste cu noroi se curata cu o laveta umezita intr-o solutie de apa cu sapun sau un detergent care sa nu fie pe baza de cloruri. Este interzisa spalarea cu furtunul cu jet de apa deoarece se poate scurtcircuita motorul.
Actionare
In cazul in care curentul electric este intrerupt, se va trece la actionarea manuala a ruloului. Urmati pasii conform instructiunilor specificate de catre echipa care a efectuat montajul. Actionarea manuala se foloseste fara a brusca snurul sau banda actionarii. Miscarile trebuie sa fie cursive. Nu loviti, nu striviti, indoiti, nu topiti, crapati, desfaceti, nu expuneti caldurii excesive caseta actionarii manuale.
Atentie
In cazul dotarii ruloului cu motor, timpul total de functionare neintrerupta nu trebuie sa depaseasca 4 minute. In cazul in care motorul ruloului se supraincalzeste (timpul maxim de functionare neintrerupta a fost depasit) un senzor termic decupleaza automat motorul ruloului de la sursa de curent. Pentru a repune ruloul in functiune se asteapta aproximativ 30 minute. Nu atasati alte elemente de constructie, nu modificati si nu inlaturati alte parti care asigura buna functionare a produsului.
Evitare
Se vor evita detergentii puternici si abrazivi.
Preventie
Cea mai recomandata indicatie pentru durabilitatea produsului este preventia. In functie de intensitatea utilizarii ruloului, recomandam reviziile periodice. Pentru utilizari de aproximativ 5 deschideri-inchideri pe zi recomandam o revizie anuala, pentru deschideri de 50 de ori pe zi – revizie la 6 luni. Aceasta va fi efectuata de catre o persoana competenta.
Lubrifiere
Recomandam periodic lubrifierea sistemului mecanic. Pentru aceasta operatiune, ruloul trebuie mentinut in pozitia intredeschis.
Specificatii
Modele
Clasic 1

Clasic 2

Clever 1

Clever 2

Elegance 1

Elegance 2

Integro 1

Integro 2

Suprapuse 1

Suprapuse 2

Optiuni
Mai multe rulouri intr-o carcasa

Profil L pentru prindere in glaf

Plasa antiinsecte incadrata in interior

Realizare coltar inferior la culori standard

Caseta cu manivela fractionala (pliabila)

Frana pentru plase antiinsecte

Actionare
-manuala
-electrica

Standard: snur alb sau maro.

Optional: banda (panglica) alba sau maro.

Optional: actionare prin tensionare cu arc si zavor recomandat pentru spatiile comerciale.

Caracteristici
Simple sau cu plasa antiinsecte incorporata

Profile din aluminiu 37 x 8.5mm

Umplutura cu spuma poliuretanica fara CFC

Sisteme de ghidaje din aluminiu

Izolare termica si acustica

Optional: sistem de atenuare a socului in cazul scaparii din mana a plasei antiinsecte

Culori
ATENTIE!
Exista posibilitatea aparitiei diferentelor de nuante pentru aceeasi culoare. Acest aspect este posibil atunci cand este vorba de loturi diferite.

Avantaje rulouri exterioare din aluminiu

Elegante si utile, rulourile exterioare din aluminiu au lamelele umplute cu spuma poliuretanica,
fapt care realizeaza o buna izolare termica si fonica. Ele pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se, astfel, protectia antiefractie. La cerere, ruloul poate avea actionare manuala sau un motor cu telecomanda. Rulourile exterioare din aluminiu pot fi simple sau cu plase antiinsecte incorporata. Motorizarea se executa doar pentru rulou, plasa fiind actionata manual.
Alexiana Group este producator direct si distribuitor de rulouri exterioare, astfel ca preturile sunt printre cele mai bune din tara.

Intrare chat
Bună
Discută cu noi